Inhuizing

In plaats van verhuizing gebruikt Facilities First liever het woord ‘inhuizing’. Een klein woordverschil, maar een enorm belevingsverschil. Het woord ‘inhuizen’ geeft iets eigens weer, ons huis waar wij gaan werken. Daar, waar wij ons prettig voelen.

Maar voordat het prettige gevoel bij u en uw collegae ontstaat is er eerst een periode van regelen, sturen, coördineren, lange werkdagen en zorg aan vooraf gegaan. Verhuizen of ‘Inhuizen’ behoort niet voor niets tot de top 3 van meest stressvolle bezigheden, zowel privé als werkgerelateerd. Een succesvolle inhuizing kent weinig productieverlies, zo min mogelijk overlast voor u en de medewerkers en een uitstekende nazorg. En juist op dit soort momenten kunt u ondersteuning gebruiken van een professionele verhuismanager die ervaring met verhuis management heeft.

Aanpak

Vooraf bepaalt u samen met Facilities First aan de hand van een stappenplan welke ondersteuning u wenst en wat u zelf of door derden laat uitvoeren. Facilities First maakt gebruik van een activiteitenschema waarin alle verhuisactiviteiten staan vermeld; van vlekkenplan, wandenplan en faciliteitenplan tot de fysieke verhuizing en de nazorg. U weet vooraf, op het uur exact, wat er gaat gebeuren en hoeveel tijd het kost. U behoudt de regie over uw verhuizing, terwijl u kunt vertrouwen op Facilities First als inhuis-projectleider, verhuismanager of verhuiscoördinator. Zekerheid met projectflexibiliteit!

Juist Facilities First

Facilities First luistert goed naar uw vraag en heeft niet bij voorbaat het antwoord klaar. Facilities First verdiept zich in alle aspecten van uw vraag en stelt aan de hand hiervan een duidelijke offerte op zonder vaag te worden over het uiteindelijke doel. Uiteraard hanteren wij een helder uurtarief of we spreken een vaste prijs af. Bij Facilities First weet u vooraf wat wij voor u bereiken en hoeveel het kost.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.